• Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Myös aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Lounaisiin sisältyy : Keitto,salaatti,leipä,levite,ruokajuomat sekä kahvi. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 42 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

 

Maanantai 16.10
Porkkanasosekeitto (L)
Yrttikuorrutettua broilerinfilettä, chilinen jogurttidippi, vihannescouscous (L)
Porsaanfilettä tummassa jyväsinappikastikkeessa, salviaperunat (L, G)

Porkkanapihvit, chili-jogurtti dippi (L)

 

Tiistai 17.10
Tomaattinen jauhelihakeitto (L,G)
Lasagne härän jauhelihasta (L)
Puna-ahventa Hollandaise kastikkeessa, paahdetut perunat
Kookos-kasvispata (L, G)

Jälkiruoka: persikkasmoothie

 

Keskiviikko 18.10
Syksyinen sekasienikeitto (L,G)
Possustifado youvetsi pastalla (L)
Kaalikääryleet, puolukkasurvos, keitetyt perunat (L)
Kasvistäytteiset kaalikääryleet (L)

 

Torstai 19.10
Tex-Mex kanakeitto
Härän paistia punaviinikastikkeessa, kermaperunat (L,G)
Kana-Aurajuusto pasta (L)
Falafel-pyörykkä, korianteridippi, jasminriisi (L)

 

Perjantai 20.10
Kolmen juuston keitto (L)

Pita perjantai: nyhtöpossu, härän jauheliha kebakot, kasvistäyte, oreganolohkoperunat, tsatsiki, tomaatti, sipuli

Jälkiruoka: marjakiisseli, kermavaahto (L)

 

 

 

Viikko 42 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 16.10
Porkkanasosekeitto (L)
Yrttikuorrutettua broilerinfilettä, chilinen jogurttidippi, vihannescouscous (L)
Porsaanfilettä tummassa jyväsinappikastikkeessa, salviaperunat (L, G

 

Tiistai 17.10
Siskonmakkarakeitto (L,G)
Talon lasagne (L)
Broileria kookos-kasviskastikkeessa, jasminriisi (L,G)

 

Keskiviikko 18.10
Kermainen kasvissosekeitto (L,G)
Porsaanlihapataa riisipastalla (L)
Kaalilaatikko, puolukkasurvos (L,G)

 

Torstai 19.10
Kanakeitto (L,G)
Härän jauhelihapihvit, punaviinikastike, muusi (L,G)
Kana-ananas pasta(L)

 

Perjantai 20.10
Kolmen juuston keitto (L)

Nyhtöpossu pitat, oreganolohkoperunat (L)

Jauheliha kebakot, tsatsiki, jasminriisi(L)

 

 

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan FreshGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Lounas lista löytyy myös Facebookista: Mandeli catering