Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo 14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 8 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 17.2.

Tuoretomaattikeitto (L, M, G, vegan)
Suikalehärkää* punaisessa curryssa (L)
Kanaa* hapan-imeläkastikkeessa (L, G)
Kasvisruoka: Kikhernecurry (L, M, G, vegan)


Basmatiriisi (L, M, G, vegan)

 

Tiistai 18.2.

Välimerellinen kalakeitto (L,sis. mantelia)
Possustifado* youvetsipastalla (L)
Mantelikala (L)
Kasvisruoka: Soijarouhekaalilaatikko (L, M, G, vegan)

Perunamuussi (L, G)
Puolukkasurvos (L, M, G, vegan)

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti (L, M, G, vegan)

Keskiviikko 19.2.

Marokkolainen jauhelihakeitto* (L, G)
Kukkoa viinissä (L, G)
Pekoni-porokiusaus (L, G)
Kasvisruoka: Sitruunainen kurpitsacouscous (L)

Yrttiriisi (L, M, G, Vegan)

Torstai 20.2.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Kreikkalaiset lihapullat* tomaattikastikkeessa (L)
Voissa paistetut silakkapihvit tilli-sipulitäytteellä (L)
Kasvisruoka: Soijanakkistroganoff (L, G)

Papuriisi (L, M, G, Vegan)
Perunamuussi (L, G)

Perjantai 21.2.

Broilerinjauhelihakeitto* (L, G)
Makkaramix, paistettua kaalia (L, G)
Unkarilainen lihapata (L, G)
Kasvisruoka: Myskikurpitsarisotto (L, M, G, vegan)

Parmesanlohkoperunat (L, G)

Jälkiruoka: Keksilajitelma

 

Grillistämme joka päivä:

  • Grillipihvi naudan ulkofileestä* (200g), talon maustevoi, tikkuperunat (L, G) 11,90€
  • Angus Burger: Angus härän jauhelihapihvi* 200g, gourmetsämpylä, Cheddar -juusto, karamellisoitua sipulia, BBQ-majoneesi, salaatti, suolakurkkua 11,90€
  • Halloumi Burger: grillattu Halloumi-juusto, gourmetsämpylä, karamellisoitua sipulia, BBQ-majoneesi, salaatti, suolakurkkua 11,90€
  • Hawaijinleike: paneroitu 150g porsaan ulkofilepihvi, paistettua ananasta, grillimajoneesi, tikkuperunat 10,80€

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Naudan jauheliha (Suomi), Naudan paisti (Suomi), Broilerin jauheliha (Suomi), Broilerin sisäfile (Liettua), Porsaan niska (Tanska), Naudan paisti (Suomi),  Naudan ulkofile (Suomi), Angus härän jauhelihapihvi (Irlanti), Porsaan ulkofile (Saksa)

 

 

Viikko 8 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 17.2.

Tuoretomaattikeitto (L, M, G, vegan)
Suikalehärkää* punaisessa curryssa (L)
Kanaa* hapan-imeläkastikkeessa (L, G)
Kasvisruoka: Kikhernecurry (L, M, G, vegan)


Basmatiriisi (L, M, G, vegan)

 

Tiistai 18.2.

Välimerellinen kalakeitto (L,sis.mantelia)
Possustifado* youvetsipastalla (L)
Mantelikala (L)
Kasvisruoka: Soijarouhekaalilaatikko (L, M, G, vegan)

Perunamuussi (L, G)
Puolukkasurvos (L, M, G, vegan)

 

Keskiviikko 19.2.

Marokkolainen jauhelihakeitto* (L, G)
Kukkoa viinissä (L, G)
Pekoni-porokiusaus (L, G)
Kasvisruoka: Sitruunainen kurpitsacouscous (L)

Yrttiriisi (L, M, G, Vegan)

Torstai 20.2.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Kreikkalaiset lihapullat* tomaattikastikkeessa (L)
Voissa paistetut silakkapihvit tilli-sipulitäytteellä (L)
Kasvisruoka: Soijanakkistroganoff (L, G)

Papuriisi (L, M, G, Vegan)
Perunamuussi (L, G)

Perjantai 21.2.

Broilerinjauhelihakeitto* (L, G)
Makkaramix, paistettua kaalia (L, G)
Unkarilainen lihapata (L, G)
Kasvisruoka: Myskikurpitsarisotto (L, M, G, vegan)

Parmesanlohkoperunat (L, G)

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Naudan jauheliha (Suomi), Naudan paisti (Suomi), Broilerin jauheliha (Suomi), Broilerin sisäfile (Liettua), Porsaan niska (Tanska), Naudan paisti (Suomi)

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.