Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo 14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 29 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 15.7.

Juustokeitto
Savulohipasta (L)
Chili sin pollo*, maissiriisi (L, G)
3 juuston lasagne (L)

Tiistai 16.7.

Kesäkeitto (L, G)
Lihapullat* kermakastikkeessa, juuresmuussi (L)
Pestomarinoitua broilerin sisäfilettä, korianteridippi, riisi (L, G)
Juustoinen härkis-kasvislaatikko (L, G)

Suklaamousse (L, G)

Keskiviikko 17.7.

Chorizokeitto (L, G)
Talon kaalikääryleet*, keitetyt perunat, puolukkasurvos (L, G)
Broilerinfilettä*, pippurikermakastike, yrttiriisi (L, G)
Vegekaalikääryleet (L, M, G, Vegan)

Torstai 18.7.

Kasvissosekeitto (L, M, G, Vegan)
Ylikypsää possunniskaa* tummassa valkosipulikastikkeessa, aurajuustoperunat (L, G)
Broileri*-paprikakiusaus (L, G)
Pinaattipihvit, tsatsiki (L)

Perjantai 19.7.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Naudan jauheliha* kebakot, yrttinen jugurttidippi, rosmariinilohkoperunat (L)
Pyttipannu, paistetut kananmunat (L, G)
Paahdettua punajuurta fetahunnulla (G)

Marjacrumble (L, G)

 

Grillistämme: Grillipihvi naudan ulkofileestä* (200g), talon maustevoi, tikkuperunat (L, G) 11,90€

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Broilerin sisäfile (Liettua), Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan ulkofile (Saksa), Naudan ulkofile (Suomi), Porsaan niska (Tanska)

 

 

Viikko 29 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 15.7.

Juustokeitto
Savulohipasta (L)
Pippuripossupata*, yrttiriisi (L, G)
3 juuston lasagne (L)

Tiistai 16.7.

Kesäkeitto (L, G)
Lihapullat* kermakastikkeessa, juuresmuussi (L)
Pestomarinoitua broilerin sisäfilettä, korianteridippi, riisi (L, G)
Juustoinen härkis-kasvislaatikko (L, G)

Keskiviikko 17.7.

Purjo-perunasosekeitto (L, G)
Talon kaalikääryleet*, keitetyt perunat, puolukkasurvos (L, G)
Broilerinfilettä*, pippurikermakastike, yrttiriisi (L, G)
Vegekaalikääryleet (L, M, G, Vegan)

Torstai 18.7.

Kasvissosekeitto (L, M, G, Vegan)
Ylikypsää possunniskaa* tummassa valkosipulikastikkeessa, aurajuustoperunat (L, G)
Broileri-paprikakiusaus (L, G)
Pinaattipihvit, tsatsiki (L)

Perjantai 19.7.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Naudan jauheliha* kebakot, yrttinen jugurttidippi, rosmariinilohkoperunat (L)
Pyttipannu, paistetut kananmunat (L, G)
Paahdettua punajuurta fetahunnulla (G)

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Broilerin sisäfile (Liettua), Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan ulkofile (Saksa), Naudan ulkofile (Suomi), Porsaan niska (Tanska)

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.