Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo 14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 13 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 25.3.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L, G)
Mexiconpata, yrttiriisi (L, G)
Broileria cheddarkermakastikkeessa, rosmariiniperunat
Välimeren kasviskastike (G)

Tiistai 26.3.

Kermainen kalakeitto (L, G)
Lindströmin pihvit, ruskeakastike, muussi (L)
Possustifado, pilahviriisi (L, G)
Kesäkurpitsapihvit, tsatsiki (L)

Pannacotta (L, G)

Keskiviikko 27.3.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Härkästroganoff, ruohosipuliriisi (L, G)
Broilerin filettä tummassa herkkusienikastikkeessa, paahdetut perunat (L, G)
Paputäytteiset kesäkurpitsat (L, G, Vegan)

Torstai 28.3.

Hernekeitto (L, G), pannari (L)
Lihapullat kermakastikkeessa, juuresmuussi (L)
Silakkarullat sipuli-tillikastikkeessa, keitetyt perunat (L)
Feta-oliivi-paprikapasta

Perjantai 29.3.

Kermainen kanakeitto (L, G)
Pyttipannu (L, G)
Jauhelihatortillat, yrttilohkoperunat (L)
Täytetyt munakoisot (L, G, Vegan)

Sitruunamarenkipiirakka (L)

 

Viikko 13 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 25.3.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L, G)
Mexiconpata, yrttiriisi (L, G)
Broileria cheddarkermakastikkeessa, rosmariiniperunat
Välimeren kasviskastike (G)

Tiistai 26.3.

Kermainen kalakeitto (L, G)
Lindströmin pihvit, ruskeakastike, muussi (L)
Possustifado, pilahviriisi (L, G)
Kesäkurpitsapihvit, tsatsiki (L)

Keskiviikko 27.3.

Siskonmakkarakeitto (L, G)
Härkästroganoff, ruohosipuliriisi (L, G)
Broilerin filettä tummassa herkkusienikastikkeessa, paahdetut perunat (L, G)
Paputäytteiset kesäkurpitsat (L, G, Vegan)

Torstai 28.3.

Hernekeitto (L, G), pannari (L)
Lihapullat kermakastikkeessa, juuresmuussi (L)
Silakkarullat sipuli-tillikastikkeessa, keitetyt perunat (L)
Feta-oliivi-paprikapasta

Perjantai 29.3.

Kermainen kanakeitto (L, G)
Pyttipannu (L, G)
Jauhelihatortillat, yrttilohkoperunat (L)
Täytetyt munakoisot (L, G, Vegan)

 

 Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.