Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo 14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 5 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 27.1.

Pinaattikeitto, kananmunat (L, G)
Soijamarinoitua pulled porkia*, lime-korianteridippi (L, G)
Seafood spaghetti (L)
Kasvisruoka: Porkkanapihvit, rakuunamajoneesi (L)


Chiliperunat (L, M, G, Vegan)
Keitetyt perunat (L, M, G, Vegan)

Tiistai 28.1.

Kirkas kalakeitto (L, G)
Sipulipihvit naudan jauhelihasta*, ruskeakastike (L)
Seitifilettä Hollandaisekastikkeella
Kasvisruoka: Kasvispaella (L, M, G, Vegan)

Perunamuussi / tilliperunat (L, G)
Valkosipuli aioli (L, G)

Jälkiruoka: Marjarahka (L)

Keskiviikko 29.1.

Kikherne-porkkanasosekeitto (L, M, G, Vegan)
Broileria* punaviini-herkkusienikastikkeessa (L, G)
Talon kaalikääryleet*, puolukat (L, G)
Kasvisruoka: Kasvispannari (L)

Basmatiriisi (L, M, G, Vegan)
Keitetyt perunat (L, M, G, Vegan)

Torstai 30.1.

Purjo-perunasosekeitto (L, M, G, Vegan)
Uunimakkara juustosydämellä (L, G)
Mausteiset broilerinsiivet, aurajuustodippi (L, G)
Kasvisruoka: Inkiväärillä maustetut tofupihvit (L, M, G, Vegan)

Rosmariini lohkoperunat (L, M, G, Vegan)
Perunamuussi (L, G)

Perjantai 31.1.

Kookoskanakeitto (L, G)
Chili con carne* (L, G)
Broileria*, paprikaa, sipulia (L, G)
Kasvisruoka: Kasvispyöryköillä täytetyt tortillat (L)

Maissiriisi (L, M, G, Vegan)
Ranskalaiset perunat (L, M, G, Vegan)

Jälkiruoka: Runebergin laskiaispulla (L)

 

Grillistämme joka päivä:

  • Grillipihvi naudan ulkofileestä* (200g), talon maustevoi, tikkuperunat (L, G) 11,90€
  • Angus Burger: Angus härän jauhelihapihvi* 200g, gourmetsämpylä, Cheddar -juusto, karamellisoitua sipulia, BBQ-majoneesi, salaatti, suolakurkkua 11,90€
  • Halloumi Burger: grillattu Halloumi-juusto, gourmetsämpylä, karamellisoitua sipulia, BBQ-majoneesi, salaatti, suolakurkkua 11,90€
  • Hawaijinleike: paneroitu 150g porsaan ulkofilepihvi, paistettua ananasta, grillimajoneesi, tikkuperunat 10,80€

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan niska (Saksa), Broilerin sisäfile (Liettua), Naudan ulkofile (Suomi), Angus härän jauhelihapihvi (Irlanti)

 

 

Viikko 5 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 27.1.

Pinaattikeitto, kananmunat (L, G)
Soijamarinoitua pulled porkia*, lime-korianteridippi (L, G)
Seafood spaghetti (L)
Kasvisruoka: Porkkanapihvit, rakuunamajoneesi (L)


Chiliperunat (L, M, G, Vegan)
Keitetyt perunat (L, M, G, Vegan)

Tiistai 28.1.

Kirkas kalakeitto (L, G)
Sipulipihvit naudan jauhelihasta*, ruskeakastike (L)
Seitifilettä Hollandaisekastikkeella
Kasvisruoka: Kasvispaella (L, M, G, Vegan)

Perunamuussi / tilliperunat (L, G)
Valkosipuli aioli (L, G)

Keskiviikko 29.1.

Kikherne-porkkanasosekeitto (L, M, G, Vegan)
Broileria* punaviini-herkkusienikastikkeessa (L, G)
Talon kaalikääryleet*, puolukat (L, G)
Kasvisruoka: Kasvispannari (L)

Basmatiriisi (L, M, G, Vegan)
Keitetyt perunat (L, M, G, Vegan)

Torstai 30.1.

Purjo-perunasosekeitto (L, M, G, Vegan)
Uunimakkara juustosydämellä (L, G)
Mausteiset broilerinsiivet, aurajuustodippi (L, G)
Kasvisruoka: Inkiväärillä maustetut tofupihvit (L, M, G, Vegan)

Rosmariini lohkoperunat (L, M, G, Vegan)
Perunamuussi (L, G)

Perjantai 31.1.

Kookoskanakeitto (L, G)
Chili con carne* (L, G)
Broileria*, paprikaa, sipulia (L, G)
Kasvisruoka: Kasvispyöryköillä täytetyt tortillat (L)

Maissiriisi (L, M, G, Vegan)
Ranskalaiset perunat (L, M, G, Vegan)

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan niska (Saksa), Broilerin sisäfile (Liettua)

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.