Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo 14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 21 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 20.5.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L, G)
Hawain leike*, paistettu ananas, oreganolohkoperunat (L)
Pippurikanaa* kermapippurikastikkeessa, maissiriisi (L, G)
Vegan italianpata (M, Vegan)

Tiistai 21.5.

Tomaattikeitto (L, G)
Mummon lihapullat*, ruskeakastike, muussi (L)
Broilerin filettä* Chevre-tomaattikastike, ruohosipuliriisi (L, G)
Kikherne-kasvistortillat (M, Vegan)

Minikuppikakut (L)

Keskiviikko 22.5.

Kermainen palsternakkakeitto (L, G)
Broilerinfilettä* Cheddarjuusto-salsakastiketta, nacholastuja, yrttiriisi
Uunimakkara, muussi (L, G)
Täytetyt paprikat & tomaatit (L, G, M, Vegan)

Torstai 23.5.

Hernekaitto (L, G), pannari (L)
Silakkapihvit tilli-sipulitäytteellä, muussi (L)
Kokonaisena paistettua porsaanfilettä* pekoni-kermakastikkeessa, chililohkoperunat (L, G)
Kesäkurpitsa pyörykät, tilli-kermaviilidippi (L)

Perjantai 24.5.

Kookos-kananuudelikeitto (L, P)
Pulled pork*, mac & cheese (L)
Kanavartaat, tsatsiki, ranskalaiset (L, G)
Uunibataatit kasvistäytteellä (L, M, G, Vegan)

Banoffee (L)

 

Grillistämme: Grillipihvi naudan ulkofileestä* (200g), talon maustevoi, tikkuperunat (L, G) 11,90€

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Broilerin sisäfile (Liettua), Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan ulkofile (Saksa), Naudan ulkofile (Brasilia)

 

 

Viikko 21 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 20.5.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L, G)
Hawain leike*, paistettu ananas, oreganolohkoperunat (L)
Pippurikanaa* kermapippurikastikkeessa, maissiriisi (L, G)
Vegan italianpata (M, Vegan)

Tiistai 21.5.

Lohikeitto (L, G)
Mummon lihapullat*, ruskeakastike, muussi (L)
Broilerin filettä* Chevre-tomaattikastike, ruohosipuliriisi (L, G)
Kikherne-kasvistortillat (M, Vegan)

Keskiviikko 22.5.

Kermainen palsternakkakeitto (L, G)
Broilerinfilettä* Cheddarjuusto-salsakastiketta, nacholastuja, yrttiriisi
Uunimakkara, muussi (L, G)
Täytetyt paprikat & tomaatit (L, G, M, Vegan)

Torstai 23.5.

Hernekaitto (L, G), pannari (L)
Silakkapihvit tilli-sipulitäytteellä, muussi (L)
Kokonaisena paistettua porsaanfilettä* pekoni-kermakastikkeessa, chililohkoperunat (L, G)
Kesäkurpitsa pyörykät, tilli-kermaviilidippi (L)

Perjantai 24.5.

Kookos-kananuudelikeitto (L, P)
Pulled pork*, mac & cheese (L)
Kanavartaat, tsatsiki, ranskalaiset (L, G)
Uunibataatit kasvistäytteellä (L, M, G, Vegan)

 

L (laktoositon), G (gluteeniton), Vegan (vegaaninen), M (maidoton), P (sisältää pähkinää tai jäämiä pähkinästä), A (sisältää muita allergeeneja, kysy lisää henkilökunnaltamme)

* Lihan alkuperämaa: Broilerin sisäfile (Liettua), Naudan jauheliha (Suomi), Porsaan ulkofile (Saksa)

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.