Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 21 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 21.5.

Lohikeitto (L)
Talon lasagne (L)
Broileria tomaattisessa Mozzarellakastikkeessa, valkosipulilohkoperunat (G)
Papu-munakoisopata, jasminriisi (L, G, Vegan)

Tiistai 22.5.

Borchkeitto (L, G)
Sipulipihvit härän jauhelihasta, muussi (L)
Salamikiusaus (L, G)
Juureslaatikko yrttiöljyllä (L, G)

Kuningatarpiirakka (L)

Keskiviikko 23.5.

Itämainen kanakeitto (L, G)
Pulled pork, yrttiset chililohkoperunat, tsatsiki (L, G)
Broileria hapanimeläkastikkeessa, jasminriisi (L, G)
Inkivääri-lime-tofupata (L, G)

Torstai 24.5.

Jauhelihakeitto (L, G)
Chili-Cheddarbroileria, pilahviriisi (VL, G)
Yrttikuorrutettua possua, persiljalohkoperunat (L, G)
Kesäkurpitsa-pinaattilasagne (L)

Perjantai 25.5.

Punajuuri-vuohenjuustokeitto (L, G)
Pizza perjantai:

  • kinkku-ananas-aurajuusto
  • jauheliha-feta-paprika
  • tonnikala-sipuli
  • kasvis

Punaisella pestolla marinoituja broilerinfileitä, riisi (L, G), lime-korianteridippi (L)
Raikas kesäinen smoothie

 

 

Viikko 21  lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

Maanantai 21.5.

Lohikeitto (L)
Talon lasagne (L)
Cajunkanaa, valkosipulilohkoperunat (L, G)

Tiistai 22.5.

Tomaattikeitto (L, G)
Kreikkalaiset lihapullat, riisi (L)
Salamikuisaus (L, G)

Keskiviikko 23.5.

Kermainen kasvissosekeitto (L, G)
Pulled pork, chililohkoperunat, tsatsiki (L, G)
Kanaa hapanimeläkastikkeessa, jasminriisi (L, G)

Torstai 24.5.

Pinaattikeitto, kanamunanpuolikkaat (L)
Kolmen juuston kanaa, pilahviriisi (L, G)
Yrttipossua, oreganolohkoperunat (L, G)

Perjantai 25.5.

Punajuuri-vuohenjuustokeitto (L, G)
Pestokanaa, riisi, lime-korianteridippi (L, G)
Jauheliha-fetakastike, muussi (VL, G)

 

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.