Arkisin päivittäin vaihtuva ja maukas  lounasbuffet  klo 10.30-13.30

Itsepunnittava Freshgo-salaattibaari palvelee lounasbuffetin ohella 10.30-15.00

HUOM: Lounaan jälkeen klo14 myymme lounaalta jääneet ruoat litran rasioissa 4,90€/rasia.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan.

Aamupala arkisin klo 7.30-9.30

Buffetlounaaseen sisältyy : keitto, salaatti, leipä, levite, ruokajuomat sekä kahvi/tee. Välillä myös jälkiruoka.

 

Viikko 42 lounasbuffet 9,90€ / Aviabulevardi 1

Maanantai 15.10.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L)
Nyhtöpossu, yrttilohkoperunat, chilijugurttidippi (L, G)
Metsästäjän broileria, riisi (L, G)
Kesäkurpitsapihvit (L)

Tiistai 16.10.

Jauhelihakeitto (L, G)
Sweet & sour broileria, jasminriisi (L, G)
Kokonaisena paistettua porsaanfilettä, tummaa valkosipulikastiketta, kermaperunat (L, G)
Tofua sweet & sour (L, G, Vegan)

Appelsiini-suklaamousse (L, G)

Keskiviikko 17.10.

Kermainen bataattikeitto (L, G)
Kaalilaatikko, puolukkasurvos (L, G)
Stifado-lihasipulipata, muussi (L)
Kikherne-couscous täytteiset paprikat (L, Vegan)

Torstai 18.10.

Hernekeitto (L, G), pannari (L)
Lihapullat kermakastikkeessa, muussi (L)
Broilerinfilettä, oliivi-feta-tomaattikastike, riisi (L, G)
Kasvispata (L, G, Vegan)

Perjantai 19.10.

Tomaattinen jauheliha-papukeitto
Yrttimarinoitua broilerinfilettä, lempeä chilidippi, sitruunaiset lohkoperunat (L, G)
Wieninleike (possun fileestä), sitruuna-anjovis, kapris, muussi (L)
Kasvistortillat (L, Vegan)

Suolakinuskipiirakka (L)

Viikko 42 lounasbuffet 9,50€ / Ilmailumuseo

 

Maanantai 15.10.

Pinaattikeitto, kananmunan puolikkaat (L)
Nyhtöpossu, yrttilohkoperunat, chilijugurttidippi (L, G)
Broileria herkkusienikermakastikkeessa, riisi (L, G)

Kesäkurpitsapihvit (L)

Tiistai 16.10.

Kermainen myskikurpitsakeitto (L, G)
Kokonaisena paistettua porsaanfilettä hapan-imeläkastikkeessa, jasminriisi (L, G)
Broilerinfilettä tummaa valkosipulikastiketta, riisi (L, G)

Keskiviikko 17.10.

Kaalikeitto (L, G)
Makaronilaatikko (L)
Kermainen possu-juurespata, muussi (L, G)

Torstai 18.10.

Koskenlaskijan juustokeitto (L, G)
Lihapullat oliivi-feta-tomaattikastikkeessa, muussi (L)
Broileria kermakastikkeessa, riisi (L)

Perjantai 19.10.

Jauheliha-papukeitto (L, G)
Pestomarinoitua broilerinfilettä, lempeä chilidippi, sitruunaiset lohkoperunat (L, G)
Papu-kasvispata (L, G, Vegan), muussi (L, G)

 

Tervetuloa syömään! 😋

 

Arkisin klo1030-14 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffe pöydän ammatti kokkien loihtimana. Myös itse punnittavan FresGo salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan työpaikalle/kotiin.

Arkisin klo 10.30-13.30 tarjoamme joka päivä vaihtuvan lämpimän buffetpöydän ammattikokkiemme loihtimana.
Myös itsepunnittavan Freshgo-salaattibaarin antimet voit nauttia joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/mandelicatering ja Instagramista, käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivujamme.